به گزارش سلامت نیوز، کدو اثر ملین دارد و باعث رفع یبوست و سوءهاضمه میشود، تب را پایین میآورد و برای اشخاص گرم مزاج و صفراوی، غذای مناسبی است. کدو خونساز است و از لحاظ شیمیایی بدن را قلیایی میکند و دارای کلسیم و فسفر، منیزیم و آهن است، علاوه بر این خواص، از پیری پوست جلوگیری کرده و سرشار از آنتیاکسیدان است.
کدو ادرارآور است، سینه را نرم و سرفه را آسان کرده و برای درمان قولنج مفید است. کدو مغز را فعال و حافظه را تقویت میکند و باعث تجدید قوای جسمی و روحی میشود. به دنبال خوردن کدو خوابی راحت خواهید داشت، زیرا برای درمان کمخوابی مفید است. کدو چون به آسانی پخته میشود، برای معدههای ضعیف، غذایی مفید است.
کدو برای بچهها و کسانی که دچار بیماریهای عفونی شدهاند و دوره نقاهت را میگذرانند، مفید است. همچنین کدو در پیشگیری از سرطان ریه بسیار مفید و برطرفکننده ورم پروستات در افراد بالاتر از 40 سال است.
در زیربه تهیه غذایی با این ماده عذای غنی مپردازیم :
مواد لازم برای 2 نفر
کدو: 2 عدد
سیبزمینی پخته شده: 2 عدد
تخممرغ: 2 عدد
پیازچه خرد شده: 4 ساقه
شوید خرد شده: 50 گرم
ماست: یکدوم پیمانه
لیموترش: یک عدد
آرد: 2 قاشق سوپخوری
بیکینگپودر: یکدوم قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه: سیبزمینی و کدو را رنده کرده و آرد، تخممرغ، بیکینگپودر و نمک را به آن اضافه کنید. نیمی از پیازچه و شوید را به مواد بیفزایید و مایه کوکو را با قاشق در ظرفی که قبلا در آن روغن داغ شده است ریخته و کوکو را سرخ کنید.
برای تهیه سس، ماست و شوید را همراه پیازچه، لیموترش، نمک و فلفل مخلوط کرده و آن را با کوکوی سرخ شده، صرف کنید.
کل انرژی این غذا 1300 کیلوکالری است و برای افرادی که در رژیم غذایی هستند، مناسب است.